Zonnepanelen Mechelen

Lees hier alles over zonnepanelen in Mechelen

Zonnepanelen in Mechelen

Wij kunnen niet wachten om de woningen in Mechelen te verduurzamen met zonnepanelen. In Mechelen zijn zelfs nog daken geschikt voor zonnepanelen! Benieuwd hoe jij maandelijks kan besparen op de energierekening én je steentje kan bijdragen aan een duurzamer Mechelen ? Lees dan snel verder!

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Mechelen?

Wek je eigen zonne-energie op in Mechelen

Je eigen zonnestroom gebruiken is leuk en goed voor de poremonee.

Jaarlijks een lagere energie rekening

Door het aanschaffen van zonnepanelen in Mechelen bespaar je een hoop geld. Het is daarom logisch dat je steeds meer zonnepanelen op de daken in Mechelen ziet. Gemiddeld verdien je hiermee zo'n 1.027 Euro per jaar.

De overheid stimuleert zonnepanelen in Mechelen

In Mechelen ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.

Voordelen van zonnepalen in Mechelen

Door het aanschaffen van zonnepanelen heb je direct opbrengst zonder spaargeld. 

In Mechelen kun je eenvoudig beginnen met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van de voordelen van zonnepanelen zonder je eigen spaargeld te investeren

Veelgestelde vragen over zonnepanelen in Mechelen

Het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt, hangt af van een aantal factoren. Namelijk hoeveel stroom je verbruikt, hoeveel ruimte je op je dak hebt en het vermogen van je zonnepanelen. Op deze pagina geven we antwoord op de vraag: Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het maakt in principe niet uit of je in Mechelen woont of in een andere stad. Wil je meer informatie over kopen en huren kijk dan op onze volgende pagina’s:

Plaatsen in de buurt van Mechelen

Weet u al wat zonnepanelen in Mechelen u kunnen opleveren?