Zonnepanelen Maastricht

Lees hier alles over zonnepanelen in Maastricht

Zonnepanelen in Maastricht

Wij kunnen niet wachten om de woningen in Maastricht te verduurzamen met zonnepanelen. In Maastricht zijn zelfs nog daken geschikt voor zonnepanelen! Benieuwd hoe jij maandelijks kan besparen op de energierekening én je steentje kan bijdragen aan een duurzamer Maastricht ? Lees dan snel verder!

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Maastricht?

Wek je eigen zonne-energie op in Maastricht

Je eigen zonnestroom gebruiken is leuk en goed voor de poremonee.

Jaarlijks een lagere energie rekening

Door het aanschaffen van zonnepanelen in Maastricht bespaar je een hoop geld. Het is daarom logisch dat je steeds meer zonnepanelen op de daken in Maastricht ziet. Gemiddeld verdien je hiermee zo'n 1.027 Euro per jaar.

De overheid stimuleert zonnepanelen in Maastricht

In Maastricht ontvang je op dit moment 21% btw retour van de belastingdienst.

Voordelen van zonnepalen in Maastricht

Door het aanschaffen van zonnepanelen heb je direct opbrengst zonder spaargeld. 

In Maastricht kun je eenvoudig beginnen met profiteren van zonnepanelen. Direct genieten van de voordelen van zonnepanelen zonder je eigen spaargeld te investeren

Veelgestelde vragen over zonnepanelen in Maastricht

Het aantal zonnepanelen dat je nodig hebt, hangt af van een aantal factoren. Namelijk hoeveel stroom je verbruikt, hoeveel ruimte je op je dak hebt en het vermogen van je zonnepanelen. Op deze pagina geven we antwoord op de vraag: Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

Het maakt in principe niet uit of je in Maastricht woont of in een andere stad. Wil je meer informatie over kopen en huren kijk dan op onze volgende pagina’s:

Plaatsen in de buurt van Maastricht

Weet u al wat zonnepanelen in Maastricht u kunnen opleveren?